11,11 TL
7,22 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
3,89 TL
4 Sarışın Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 345
ISBN: 9799752970945
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2002
Candace Bushnell
Candace Bushnell
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 4 Sarışın Kısa Özet

    İlk kitabı Sex and the City’yle Manhattan seçkinleri arasında yaşanan romantik entrikalar, ilişkiler ve ihanetleri son derece canlı bir dille ve en ufak bir ayrıntıyı bile gizlemeden anlatarak uluslararası ün kazanmış olan Candace Bushnell, yeni kitabı Dört Sarışın’la New York’un güçlüleri ve güzellerinin oyun sahalarına geri dönüyor.

    Dört Sarışın, hayatlarının en can alıcı kavşak noktasında, kritik tercihlerle karşı karşıya kalan ve atacakları adımlarla kaderlerini belirleyeceğinin farkında olan; aslında bir gazete okuyabileceğini düşünen, ama daha bunu düşünürken yorulan, hayatı için bir şeyler yapmakta ısrar edip hiçbir şey yapmamakta ayak direyen dört sarışın kadının hikâyesi.

    Güzel bir ikinci sınıf model olan Janey, zengin aşıkları sayesinde yazlarını o adamların Hamptons`daki yazlıklarında geçirmenin peşinde; ta ki bir erkeği bir yaz için elde edebileceğini, ama asıl istediği şeyi asla edemeyeceğini keşfedene kadar.

    Etkili bir dergide köşe yazarı olan Winnie, yine bir gazeteci olan kocası sinema yıldızı bir kadınla felekten bir gece çalınca bunalıma düşüyor ve kendisi de başka bir starın peşine takılarak onun yatağına giriyor.

    Batı`nın en gözde bekarlarından birini elde eden Cinderella, kendisini ve etrafındaki dünyayı yeniden yaratabileceğini sanınca hayal kırıklığına uğrayıp derin bir paranoyaya sürükleniyor.

    Kendi çabalarıyla bir koca elde edemeyeceğinden korkan sarışın yazar ise, Manhattan`da bulamadığı aşkı ve sadakati aramak üzere Londra`nın yolunu tutuyor ve elinde kalan gene kocaman bir hiç oluyor.

    Bushnell’ın esprili dili ve keskin alaycılığıyla, okunması çok rahat bir metin haline gelmiş olan Dört Sarışın, sizi aşkın ve şöhretin, paranın ve gücün dillere dolandığı bir âleme götürecek...

  • 2. Hamur

4 Sarışın Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.