3000 Yıllık Hayattan Gerçek Yaşam Öyküleri

Hayat Yayınları

Ayşe Şen

12,96 TL
8,42 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
4,54 TL
3000 Yıllık Hayattan Gerçek Yaşam Öyküleri Hakkında Bilgiler
Türü: Kişisel Gelişim Kitapları
Sayfa Sayısı: 264
ISBN: 9789756218372
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Ayşe Şen
Ayşe Şen
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 3000 Yıllık Hayattan Gerçek Yaşam Öyküleri Kısa Özet

    Uygarlık tarihimizin son 3000 yıllık geçmişini bilmeden yaşayan insan; günübirlik yaşayan insandır.
    -J.W.Goethe

    Ben bu kitabı okumadan evvel kişisel gelişimle ilgili çok fazla öykü bilen birisi olduğumu zannederdim. Ancak Ayşe Hanımın kitabını okuduktan sonra kişisel gelişimle ilgili ne kadar çok kaynak olabileceğini gördüm. Böyle bir eser yazabilmek için insanın en az 3000 kitabı okuması gerektiğini düşünüyorum.
    -Oğuz Saygın
    (Kişisel Gelişim ve NLP uzmanı)

    Karamsarlık ve çözümsüzlük bulutları arsında bunalan bizler için, gerek kendi iç dünyalarımız, gerek insan-insan ilişkileri, gerek insan-kainat ilişkileri açısından pozitif bir enerji sağlayacak ve zevkle okunacak güzel bir çalışma
    -Selim Gündüzalp
    (Zafer Bilim Araştırma Dergisi Genel Yayın Yönetmeni - Yazar)

    Bu eserde, her milletten, her meslekten bir çok başarılı insanın sırrı, önümüze manevi bir projektör gibi konulmuşHer insan aynı prensiplerle aynı sonuçlara gidemeyebilir. Ancak, faydalılığı denenmiş o düsturlar, kültüre, çağa, imkana adapte edilerek, her zaman kullanılabilir. Dikkat çeken başlıklar halinde, insanlığa başarı örneği olmuşların hayatları önümüze serilmiş Kısa, özlü, uygulanabilir ölçüler, kolay okunacak bir biçimde sunulmuş.
    -Vehbi Vakkasoğlu
    (Eğitimci-Yazar)

    Yaşanmış öyküleri içeren kitaplar bize tecrübe kazandırır. Başka insanların hayallerini, gizemlerini, hedeflerini kısacası birçok düşünsel davranış biçimlerini irdeleyerek; yaptığı hataları, başarıları inceleyerek deneyim kazanmak mümkün. Bu anlayışla hazırlanan bu kitapta, kahramanları belirli bir şablonda değil, farklı karakterlerden oluşan bir argüman içinde bulacaksınız. Aralarında devlet büyükleri, bilim adamları, filozoflar, sanatçılar, sporcular kısaca birçok meslek grubundan, kitaba derinlik kazandıran kişiler yer alıyor. Bazı öyküde düşünceye dalacak, bazı öyküde belki de kendinizle yüzleşeceksiniz.

  • 2. Hamur

3000 Yıllık Hayattan Gerçek Yaşam Öyküleri Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.