Pegem Akademi Yayıncılık 2023 KPSS ÖABT Tarih Konu Anlatımlı

Pegem Akademi Yayıncılık

Kolektif

295,00 TL
259,60 TL
%12 indirim
Kazancınız
:
35,40 TL
Pegem Akademi Yayıncılık 2023 KPSS ÖABT Tarih Konu Anlatımlı Hakkında Bilgiler
Türü: Diğer Sınavlara Hazırlık Kitapları
Sayfa Sayısı: 880
ISBN: 9780202200415
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 6 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Pegem Akademi Yayıncılık 2023 KPSS ÖABT Tarih Konu Anlatımlı Kısa Özet

    Değerli Öğretmenler

    ÖABT Tarih Konu Anlatımlı kitabımız Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Tarih Öğretmenliği Alan Bilgisi Testi kapsamındaki soruları çözmek için gerekli bilgi, beceri ve teknikleri edinme ve geliştirme sürecinde siz değerli öğretmenlerimize kılavuz olarak hazırlanmıştır.

    Kitabın hazırlanış sürecinde, sınav kapsamındaki temel alanlarla ilgili olarak kapsamlı bir araştırma yapılmıştır. Tarih çok geniş bir alana sahip olduğundan konular sizlerin ayrıntılarda boğulmanızı önleyecek şekilde hazırlanmıştır. Kitaplarımızın hem ÖABT’de hem de gelecekteki meslek hayatınızda ihtiyacınızı maksimum derecede karşılayacak bir başucu kitabı niteliğinde olması hedeflenmiştir. Kitaplarımızda gerekli yerlerde ÖSYM`nin dilini görebilmeniz için çıkmış sorulardan da yararlanılmıştır. Ayrıca konu anlatımlarında verilen bilgi ve çözüm tekniklerine ek olarak uyarı kutucuklarıyla da önemli konulara dikkat çekilmiştir. Her ünite sonunda da ÖSYM formatına uygun, çözümlü testler yer almıştır.

    Geleceğimizi güvenle emanet ettiğimiz siz değerli öğretmenlerimizin hizmet öncesi ve hizmet içi eğitimlerine katkıda bulunabilmek ümidiyle…

  • 2. Hamur

Pegem Akademi Yayıncılık 2023 KPSS ÖABT Tarih Konu Anlatımlı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.