KR Akademi Yayınları 2022 KPSS Eğitim Bilimleri Defterleri 2 Cilt

KR Akademi Yayınları

Kolektif

120,00 TL
90,00 TL
%25 indirim
Kazancınız
:
30,00 TL
KR Akademi Yayınları 2022 KPSS Eğitim Bilimleri Defterleri 2 Cilt Hakkında Bilgiler
Türü: KPSS Eğitim Bilimleri Konu Anlatımlı Kitaplar
Sayfa Sayısı: 456
ISBN: 9786257896566
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 97 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • KR Akademi Yayınları 2022 KPSS Eğitim Bilimleri Defterleri 2 Cilt Kısa Özet

    ÖSYM ODAKLI, GÜNCEL, PRATİK KAYNAK ARAYANLAR İÇİN:

    ÖSYM’nin Eğitim Bilimlerindeki son güncellemeleri ve yeni soru tarzına göre sizi en kısa sürede eksiksiz olarak sınava hazırlayacak. Her konu ardından Ünite Etkinlikleri ile konu ları taramanız hedeflenmiştir.

    2 ciltten oluşan defterler renkli baskı ve pratik anlatımıyla kısa sürede tüm konulara sıkılmadan hazırlanacağınız şekilde hazırlandı.

     

    EĞİTİM BİLİMLERİ DEFTERLERİ NEYİ NASIL ÖZETLEDİ:

    Detaylardan arındırılmış, akıcı ve keyifli eğitim bilimleri defterlerimizin içeriği aşağıdaki gibidir:

    Değerli öğretmen arkadaşlarım,

    KR Akademi Eğitim Bilimleri Not Defterleri, alanında uzman dört farklı eğitimci tarafından kaleme alınmıştır.

    Mesleki tecrübelerini ve şehirden şehire dolaşarak tahtaya yansıttıkları birikimlerini kağıda dökmüşlerdir. Elinizdeki çalışmada sınav formatını yakalamayı ve sizleri gereksiz bilgi yükünden kurtarmayı amaçlamışlardır.

    Defterlerimiz, detaylı konu anlatımlı kitaplardan ziyade “Az zamanda çok iş başarmak” gayesi ile oluşturulmuş ders notu niteliğindedir.

    Kaynağımızın genel hatlarına baktığımızda ilk olarak ön hazırlık kapsamında kavramlar sözlüğü oluşturulmuş, akışımızda bu kavramların ayrıntıları verilerek konu bütünlüğü sağlanmıştır.

    Oluşturulan her bölüm için sınav analizi yapılmış, ÖSYM’nin üzerinde durduğu tanımlar ve soru tipleri için siz öğretmenlerimin bilgilendirilmesi amaçlanmıştır.

    Ders notumuzda, birbiri ile sıkça karıştırılan kavramlar için tablolu ve kıyaslı ifadelere yer verilmiş, adeta sizlerle konuşurmuşçasına bu durumlar için keskin ayrımlar yapabilmeniz önemsenmiştir. Bu plan dahilinde “Dikkat, Uyarı, Mutlaka Bil...” gibi başlıklarla sizlerin öncelikli çalışması gereken konular ayrıca vurgulanmıştır.

    Ölçülemeyen özellik geliştirilemez ilkesi kapsamında her dersin sonuna “Ünite Sonu Etkinlikleri” konulmuştur. Etkinlikler sayesinde düzeyinizi belirlemeniz ve konu tekrarı yapmış olmanız hedeflenmiştir.

    Bu titiz, özverili ve pragmatik çalışmalarından dolayı Aslan Soner, Serdar Kaya, Hüseyin Küçüksubaşı ve Bülent Hocamıza teşekkürü borç biliriz.

    Defterlerimizin, siz değerli öğretmenlerimiz tarafından istifade edilmesini umarak en kısa zamanda atanmanızı temenni ederiz...

    Editör

    Elif ERYILMAZ

     

  • 2. Hamur

KR Akademi Yayınları 2022 KPSS Eğitim Bilimleri Defterleri 2 Cilt Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.