Pelikan Tıp Teknik Yayıncılık KPSS Tarihin Arka Odası Konu Anlatımlı

Pelikan Tıp Teknik Yayıncılık

Nuh Kaya

40,00 TL
34,80 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
5,20 TL
Pelikan Tıp Teknik Yayıncılık KPSS Tarihin Arka Odası Konu Anlatımlı Hakkında Bilgiler
Türü: KPSS GY ve GK Tarih Konu Anlatımlı Kitaplar
Sayfa Sayısı: 516
ISBN: 9786059029711
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 5 adet satılmıştır.
Nuh Kaya
Nuh Kaya
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Pelikan Tıp Teknik Yayıncılık KPSS Tarihin Arka Odası Konu Anlatımlı Kısa Özet

    Sevgili arkadaşlar;
    Sınavlara hazırlık sürecinde kullandığınız dokümanların sınav forma­tına ve soru yönelimlerine uygun olması, sınavlara giren aday sayısındaki artış gözönüne alındı­ğında artık daha da büyük önem arzetmektedir. Soru öncüllerinin ÖSYM yeni nesil soru yönelimine uygunluğu, konu anlatımında yer verilen bilgilerin akademik temelli bilimsel referanslara sahip olması ve çeldirici seçeneklerin ölçmeyi hedefliyor olması kaynakların işlevselliğini belirlemektedir.

    Hazırladığımız KPSS hazırlık kitapları, sadece KPSS`ye yö­nelik çalışmalar yapan uzman öğretim üyesi kadromuzun büyük bir titizlikle iki yıla yakın bir süre çalışması ile ortaya çıkmıştır. Hazırlık aşamasında öğretmenlerin ve akademik uzmanların birlikte çalışması kitaplarımızı sadece bir test kitabı olmaktan çıkarmış, akademik bilgilerlerin soru yönelimlerine uygun hale getirilmesi ile de bir özgünlük yaratılmıştır. Özellikle AÖF ve MEB müfredatı kitaplarımızın içeriğinin oluşmasında büyük rol oynamıştır. AÖF ve MEB soru havuzunu ve ders kitaplarındaki önemli bilgiler "ALINDA TUT` ve `ADINI UNUT BUNU UNUTMA`, `OKUMADAN GEÇME` uyarıları ile detaylı olarak verilmiş, ünite sonlarında yer alan sorular ise sınav formatı ve soru yönelimlerine göre düzenlenerek sıralanmış ve kitaplarımızda yer almıştır. Böylelikle bütün soru tiplerini görmeniz hedeflenmiştir. Konu anlatımında ÖSYM sınav dilinin kullanılmasına özen gösterilmiş, bilgi kirliliği yaratmamak adına daha önce ÖSYM sınavlarında genel kabul görmüş bilgiler esas alınmıştır. Kitaplarımız gerek içeriği gerek sunumu ile başka kitaplara göre fark­lılıklar göstermektedir. Bu farklılıkların sınavda da fark yaratacağını tahmin ediyoruz.

    Geleceği inşa etmek üzere yolculuğa hazırlanan siz kıymetli arkadaşlarım için kitap­larımızın yol gösterici ve vazgeçilmez kaynaklar olacağını umut ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun…
    -Genel Yayın Yönetmeni Aydoğan Yaşar DOĞAN-
    (Tanıtım Bülteninden)

  • 1. Hamur

Pelikan Tıp Teknik Yayıncılık KPSS Tarihin Arka Odası Konu Anlatımlı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.