299,00 TL
179,40 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
119,60 TL
2012 MAYA KEHANETİ Hakkında Bilgiler
Türü: Parapsikoloji ve Gizem Kitapları
Sayfa Sayısı: 472
ISBN: 9786055289959
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2012
Daniel Pinchbeck
Daniel Pinchbeck
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 2012 MAYA KEHANETİ Kısa Özet

    Bir çağın bitişi yeni bir çağın başlangıcı mı?

    Edebi ve metafiziksel bir epik kitap olan 2012 - Maya Kehaneti kitabı zamanımızın kozmolojik fenomenlerini, kuantum teorisinden Şamanizm'in dünya çapındaki yeniden canlanmasına kadar geniş bir ölçekte birleştiriyor ve bu bilgilerin desteğiyle 2012'nin benzeri görülmemiş küresel bir değişim yaratacağını öngörüyor.

    Maya kehaneti olarak 2012 yılının 'tarihin sonu' olmasının ne anlama geldiğinin izini süren Daniel Pinchbeck günümüzde yaşanan ekolojik felaketlerden suç işleme oranlarının artışına kadar pek çok olguyu ele alarak 21. yüzyıl yaşamına yeni bir gözle bakmamızı sağlıyor. 2012 var oluşun bir türünün sonunu ve başka bir var oluş boyutuna geçişi haber verir. Bu, antik dönemde yaşanmış fakat bizim için tamamen yeni bir yaşam şeklidir.

    Kuantum teorisi ve başka teorilerde insanlığın kendi potansiyeli ve çevresel felaketler arasında tehlikeli bir şekilde dengede olduğunun çok sayıda ipucu bulunmaktadır. Yok olmaya yüz tutmuş olan Amazon yağmur ormanlarından İngiltere'deki Stonehenge ve orman içindeki gizli seremonilere kadar bizi çeşitli ortamlara taşıyan yazar modern yaşantı hakkında kendi umut ve kaygılarımızı ortaya koyar ve ayrıca gezegenimizin yeni bir kültürü hakkında farklı bir şekilde düşünmek için bize fırsat sunar.

    "Merak uyandırıcı ve derinlemesine kişisel dönüşümyolculuğu...sağlam yapıda, özgün ve neyse ki iyimser bir bakış açısına sahip."

    - Sting

    "Cesaretli ve merak uyandırıcı, çok iyi araştırılmış ve kolay anlaşılır bir kitap... Pinchbeck bizi zihni zorlayan, paradigma-dolu bir serüvene taşıyor."

    - Graham Hancock

  • 2. Hamur

2012 MAYA KEHANETİ Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.