1000 Kitabın Öğrettiği Nasıl Yaşamalıyız

Nar Yayınevi

İsmet Galip Yolcuoğlu

80,00 TL
72,80 TL
%9 indirim
Kazancınız
:
7,20 TL
1000 Kitabın Öğrettiği Nasıl Yaşamalıyız Hakkında Bilgiler
Türü: Genel İnsan Ve Toplum Kitapları
Sayfa Sayısı: 231
ISBN: 9786056889509
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
İsmet Galip Yolcuoğlu
İsmet Galip Yolcuoğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 1000 Kitabın Öğrettiği Nasıl Yaşamalıyız Kısa Özet

    "Bilge kişiler hayatın dertlerine çareyi kitaplardan bulurlar" diyor, 1862 yılında "Sefiller" romanını yazarı, büyük Fransız filozof Victor Hugo.
    Yeryüzündeki varoluşumuz; gelişme süreci, ayrılma, ayrı bir varlık haline gelebilme, bireyleşme ve özgürleşme yolculuğu olarak, kaçınılmaz kayıplarımızla baş etme, acıyı-hayal kırıklıklarını metabolize edebilme, yaşamın çıplak gerçekliğiyle yüzleşme, hüzün ve sevinçleri deneyimleme, ken-dini yönetme, kendine güven, kendi ayakları üstünde durmayı içermektedir. Yine bu süreçte bireyselleşme, bağımsız ve güvenle işlev görebilme, zor durumlarda kendimize yaslanabilme, bilgelik kazanarak güç devşirme ve olgunlaşmayı öğrenme gibi yaşam görevlerimizi ve becerilerini de uygulamalı öğrenmeyi içermektedir.

    Kendi cümleleriyle çarpıcı biçimde bizi nöronlarımızdan vuran bu kitap, bir akademisyen ve varoluşçu düşünür olan yazarın on beşinci kitabı olarak, 1000 kitabın bilgeliğiyle demlenmiş, mayalanmış derinlikli çözümlemelerini içermektedir.

    Hiç bitmesin istediğiniz metin akıp gittiğinde, kendinizi kesinlikle 1000 kitabın bilgeliğiyle, daha yüksek ve Homo Sapiens`e özgü, huzurlu kavrayışlara ulaştığınız yüksek platolarda hissedeceksiniz...

  • 2. Hamur

1000 Kitabın Öğrettiği Nasıl Yaşamalıyız Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.